Jag har god lust att hänga ut en viss butik, men det kan man ju inte göra. Iaf så fick jag en mobil då jag fyllde år, ända sen augusti har det varit problem med den, glapp i knappsatsen och burkigt ljud osv. Ungefär 4 gånger. Nu sist så lämnade älsklingen in den för reklamation – fick tillbaka den 4 veckor senare, och den var inte ens reklamerad, den var skickad till verkstan, samma gamla skittelefon!!

Iaf så for jag och Tobias förbi där förra måndagen och det blev en del tjafs. Bland annat sa säljaren att ”I såna här fall måste kunden vara drivande” Då sa Tobias ”Räcker det inte med att jag kommer in här och vill reklamera den?” *suck* man blir ju less. Säljaren sa iaf att de skulle skicka in den på reklamation och så skulle jag få en ny mobil om en vecka…. Tobias ringde igår till själva ”verkstaden” som ska skicka den nya mobilen. De hade inte ens fått in mobilen, men däremot såg han ett ärende som var gjorde för en vecka sen. Idioten hade alltså inte skickat iväg mobilen!!!! Så nu är Tobias där och ska häva köpet och få pengarna tillbaka, hoppas det går vägen. Helt sjukt vad det ska vara krångel med allt!! Man blir ju förbannad!

För att byta till något mer positivt. Så kan jag ju tala om att brieost är mummmmmmsss! :D

Sen är jag så glad att ÄNTLIGEN har vintern kommit. En RIKTIG vinter! Johanna = GLAD :D

Köpte förresten ett par vantar idag, mysigaste ever!!

Johanna Åström