NU TYCKER JAG DET SKA SLUTA VARA SÅ SATANS KALLT! (OPS! caps lock)   :razz: …man fryser ju ständigt. Det får gärna vara några minusgrader och sol, men nu är det för kallt. Speciellt då inte solen visar sig så mycket under dagen… idag kändes det som -30, fast det ”bara” var -15 konstigt nog.. :shock:

Just nu försöker jag spara ut mina naglar. De stackarna har inte ens fått växa något, eftersom att jag är en aktiv nagelbitare…. iaf för några dar sen så började jag med att måla naglarna med genomskinligt nagellack – och då låter man bli naglarna, eftersom att de ser så fina ut då! (kan hända att man gnager bort nagellacket också, men då hinner man ju inte bita på naglarna innan iaf, undrar om det är farligt att ”äta” nagellack, vad tror DU? =)

Nu på nån timme kommer Tobias o hämtar mig, sedan ska vi fara och handla mat/fylla på kylskåpet lite. Just nu ekar det nästan. Så tomt är det. Tror jag ska ta en powernap innan dess..

Igår fick jag en puss av Ebba då jag pratade med henne i telefon – på luren pussade hon mig =faster blev glad :)

”Livet består av småstunder som det är viktigt att kunna njuta av.”

Så sant, så sant.
(citatet hittades på en toalettdörr på ett dagis, för de som var intresserade)

snc159661

En vacker vinterdag

Johanna Åström