”Positivism föder framgång”

snc16053

Nya gardiner uppsatta (som jag strök innan)

Det händer inte ofta att man stryker kläder, oftast är de så fina då man har tvättat dem. Men ibland kan det bli akuta fall. Som när man rensar garderoben och det är ett enda skrövelhav. Det var jag tvungen att göra idag då jag städade till i garderoben. Flera toppar behövde strykas – och det är nu gjort :)

I övrigt har jag bytt sängkläder till några nya vi köpte igår. Sen har jag dammtorkat lägenheten, och ska snart ge mig på toaletten…. :roll:

Efter jag har städat toaletten, hade jag tänkt gå ut på en längre promenad, ska bli skönt o få lite frisk luft. OOOPS! (Det blev strömpilen o 2 linnen. hihi)

Ikväll kommer John & Emelie hit till oss, o så ska vi laga mat tillsammans, och sen se på melodifestivalen.. typ. Det ska bli jättetrevligt! :)

Johanna Åström