”Delad glädje är dubbel glädje”

Jag måste bara förbanna mig lite över att det är såna höga plogvallar vid vägarna här i Umeå. Det kan ju nästan utgöra en fara. Då man kör bil, ser man inte om det är någon vid övergångsstället. Det hände mig i veckan, en karl gick rakt ut i vägen vid övergångsstället och jag fick tvärnita (vilket medförde motorstopp…hmm) iaf, alldeles för höga plogvallar. Så snälla Umeå, gör något åt det? :)  ..om vi inte vill ha en massa trafikolyckor dvs.

Idag efter jobbet blev det ÖB med Marre. Efter det gick jag till mamma och pappa och var där till ikväll – myys :)

Imorgon är det fredag, och ännu en sovmorgon, jippii!! ;) Jag njuter!
..sen är det ”bara” en vecka tills jag är ledig i en hel vecka. Hmm, det blev lite rörigt det där, iaf längtar massa till ledigheten den 13:e :D Då kommer Ebba upp också!

Johanna Åström