Man kan inget annat än att bara älska SPOTIFY. I princip finns all musik man tycker om! (i mitt fall väldigt mycket, pga att jag är allätare!) Ett liv utan musik skulle inte vara ett liv - faktiskt! Vad tycker du?

På ett tag ska jag till mamma o pappa och sen vänta in storebror Magnus med familj! Ska bli så kul att se hur stor Otto har blivit. Var ju 2 månader sen jag sist såg honom, och det var då jag åkte ner och var barnvakt.
Tanken är iaf att jag ska sova över tills imorgon för att umgås med lillen imorgon. Är ledig då. Ska bli så otroligt skönt!!

Jag och Marre fick ett j-vla träningspass (dåligt) i fredags. Hissen på vårt underbara ”huvuddagis” fungerade inte, så städvagnen stod på fredag morgon på övervåningen av huset, det är en brant trappa till nedervåningen. Vi kunde inte göra annat än att bära ner hela köret, haha!! Efter mycket skratt och många ansträngda muskler så fick vi iaf ner den…

Det blev förresten shopping igår. 2 leggings-jeansfärgade/svarta. En snygg kofta. Vit eyeliner. 2 par skor. Ett par med kilklack och ett par enkla basskor :)

Ha en bra dag alla läsare!

i väntan på bussen…. brrr!! mycket kallt och blåsigt!

Johanna Åström