Subjekt: En mans berättelse

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har heller aldrig förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför mannen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan.

Till exempel. En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet, när hon till sist säger, ”Jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig”

Jag sade ”VA??!! vad var det där?”
Så säger hon dom orden som alla pojkvänner fasar att höra….
”Du är inte i kontakt med mina emotionella behov som kvinna tillräckligt för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man”

Hon besvarade min fråga med att säga, ”Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?”.

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera verkligt dyra klädesplagg.

Hon kunde inte bestämma sig för vilken hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble.  Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga… Hon var så upphetsad. Hon måste trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig då hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis.

Jag tror nästan att hon trodde jag var knäpp när jag sa ”Det går bra älskling”. Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist ”Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar” Jag kunde till knappt hålla mig när jag till sist sade, ”Nej älskling, jag känner inte för det”

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll ner till marken med ett förvånat ”VA?” Jag sade sedan ”Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte kontakt med mina finansiella behov som man tillräckligt för att jag ska kunna tillfredsställa dig som kvinna”.

Sedan när hon såg ut som hon skulle döda mig, fortsatte jag, ”Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för de saker jag köper åt dig?”

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.

:P

Johanna Åström