Snacka om ett rejält träningspass att ta sig hem med cykeln i detta hemska snöoväder. Jag vill nog ha det lite kallt, så man slipper att det snöar så mkt… nu är tempen -1, häromdagen var det -17. Kan det inte vara något mellanting under en längre period? Man är då aldrig nöjd ;P

Min tandj-vel vill ju aldrig bli bra, har haft problem att tugga på höger sidan sen jag lagade ett hål den 2:a december… funderar på att ringa igen (var där i måndags) för det skulle blir bättre och bättre, men det har inte blivit bättre trots återbesök… tugga på ena sidan hela tiden kan ju inte vara bra i längden?? Det gör riktigt ONT då jag tuggar på ”fel” sida. Någon som känner igen sig? Nu ska jag sluta klaga ;)

Vi fick en julklapp var idag från jobbet. Spännande :) Sen frukt och juleskum :) Imorgon väntar julbord… ska bli mycket gott och trevligt! För övrigt är det fredag imorgon ;-)

Vi fick änglar av våra hälsoinspiratörer. Handgjorda. Titta vad söta :-)

image

Johanna Åström