Imorgon på självaste nyårsafton så ska vi vara hos oss och det blir dessa fina tjejer: Matilda, Lisa, Marlene och jag. minus Mallan (tyvärr) och plus våra karlar förstås. Vi blir sammanlagt 8 st + en liten kille. Det är inte ofta man har 8 st samtidigt på middag hemma. Så man får improvisera lite. Försöka hitta, stolar och glas t.ex så gott det går ;)

Nu ska jag strax fixa till mig och bege mig på stan med min finis Malin.

Btw. Gårdagens mat på Ghandi var toppen. Jag och älskling tog:

31. Kyckling Mixed Sizlar – kyckling i fyra olika marinader 
Tandoorikyckling, Kyckling Tikka, Rasoni Tikka och
Shahane Kyckling med mild sås

Rekommenderar den verkligen!

Ps. Jag förstår mig verkligen inte på påslakan utan de 2 hålen vår huvudändan?! Vi fick nya i år och de har bara en stor öppning nedtill? Vi som rör oss mkt då vi sover…. känns som att täcket kommer att försöka krypa ut genom den nedre öppningen… det går ju liksom inte att ”dra upp” täcket på ett lätt sätt.

Johanna Åström