Jag cyklade till jobbet imorse, hur fint väder som helst! + att jag fick lite motion. (Jag hade nämligen ett alternativ att få skjuts ner, men jag valde att cykla ist – känner mig lite duktig ;) )

En bra dag med härliga arbetskompisar, man blir ju så glad!

Vid slutet av dagen bytte jag om till träningskläder, men till min förvånan hade jag inte packad ner mitt IKSU-kort i väskan. Så det var bara att cykla hem, hämta kortet och sedan spurta med cykeln till IKSU o möta upp Malin. Det är himla skönt o träna har jag insett… ända sedan jag började träna regelbundet så mår jag  så himla bra :D

Nu blir det att duscha och äta. Sen vid 19 ska jag till Matilda och mysa med tjejerna, det blir kanon! Efter det hem o se Desperate housewifes ;)   … som jag har väntat på att det ska börja igen!!

Johanna Åström