Dagen började med att jag försov mig, trodde att klockan var 5. Men Tobias klocka ringde, och då var klockan 6. Jag hade alltså glömt bort o ställa om klockan på min gamla mobil sen jag använde den sist, (för ett x antal månader sen). Tobias lämnade nämligen in min mobil, så jag fick ha den gamla tills vidare. Varje gång jag byter mobil så försover jag mig. ARGHH, att jag aldrig lär mig!! :(

En annan sak som hände imorse var att jag var otroligt kissnödig. Under drömmen jag hade inatt var jag kissnödig hela tiden, haha. Helt sjukt ju & jobbigt!

Idag åt jag lunch kl 14.30!! Det var inte så roligt, man var ganska så hungrig då… det som var bra i det hela var att jag fick äta sushi då. Det har tagit tid, men jag tycker faktiskt om det riktigt mycket nu!! mums :) Nu är du väl glad matilda? :P

Efter det har jag varit på rödäng och umgåtts med mamma och pappa. Mest mamma eftersom pappa var på fiskeklubben. Nyss såg jag Desperate housewifes, och strax ska jag lägga mig o sooova sött!

GODNATT!

Desperate housewifes = beroendeframkallande
= Underbart! :)

Johanna Åström