Idag var det en lugn dag. Vi var iväg och hämtade ut nya arbetskläder idag, det tog sin tid.. sen tog jag och Marre fönster på ett dagis. Jag längtar tills onsdag, då ska vi på städmässa i Skellefteå. Ska bli kul att komma från stan för ett tag bara! Det som är lite drygt är att vi 6 st i poolen måste gå ut och jobba 05.30, sen går bussen till Skellefteå från kontoret 07.00. Vi får hoppas att vi hinner med den! Det blir o jobba i finkläder iaf  :P

Jag och Marre pratade i telefonen i typ en timme efter jobbet, haha. Och skickade bilder till varandra via msn. Man kan ha kul ibland :D Tur vi båda har halebop!

Förresten igår kom Annelie förbi en sväng… det var JÄTTEKUL att du kom förbi! ;) Vi syns till helgen, i lite mer annorlunda utstyrsel då  :P

Bra låt med Kat De Luna;

httpv://www.youtube.com/watch?v=2m-pZFnJZEU&feature=related

Johanna Åström