1. Borde egentligen inte fråga men jag behöver det verkligen. Har inte haft det på evigheter, kan känna hur det glider in hård & styv & hur den kommer ut mjuk & kladdig. Är säker på att du kan tillfredställa längtan min. Är desperat & behöver din hjälp, du tycker säkert jag är fräck, men jag kan redan känna tungan leka med den & suga ut de söta safterna tills de nästan är borta. Så låt mig komma till saken. Kan jag få ett tuggummi av dig?

2. Fru Gore har bladat sig i presidentvalet. Nu uppträder hon i kjol, utan trosor och rakad. Hon lyfter på kjolen och ropar ”Read my lips, no more bush!”

3. ”Lärarinnan: Nämn några mänskliga organ som vi har två av! – Öron, ögon, säger barnen.
- Pitten, säger Gösta. – Men Gösta, det har inte ni killar två av! – Jo, min pappa har det, en liten som han pinkar med, och en stor som han borstar mammas tänder med.”

4. En man och en kvinna diskuterar sitt kommande bröllop. De har inte haft sex annu och kvinnan vill inte att några obehagliga pinsamheter ska avslöjas på smekmånaden. ”Jag är platt som en planka upptill”. Mannen svarar: ”Jag är utrustad som en nyfödd bebis” Det börjar bli dax för premiärsexet och kvinnan säger när hon nervöst tar av bhn ”Ser du, jag är platt som en planka”. När mannen tar av sig kalsongerna svimmar kvinnan, när hon har sansat sig säger hon: ”Din jävel” Du ljög, du sa att du var utrustad som en  nyfödd bebis!”Just det” Svarar han, 47 cm lång, 2.865 gram”

Nu får det vara nog med sniuskhistorier. Men det kan komma upp på sidan nån annan dag :P

Johanna Åström