Är det inte typiskt, senast igår sa jag ”Det var väldigt längesen jag var sjuk nu, säkert sen sommaren eller nåt” Tror ni inte att jag vaknade imorse med halsont. Damn!! Vill inte bli förkyld nu känner jag. Blir att kurera ikväll och se sex and the city :D

Idag har vi varit på bowlinglunch med jobbet, (hela vårt distrikt) Så precis som det låter så åt vi lunch och efter det bowlade vi. Jag vann båda gångerna vi körde, hihi ;) Den enda som hade över 100 poäng (jaaa, jag måste ju få skryta lite! :P ) Det var iaf trevligt!

Igår fick jag & Tobias finare choklad av pappa. Det fanns 5 olika sorter. 1. Stjärnanis 2. Get mese 3. Björksav champagne 4. Svartvinbär 5. Snöboll (vit choklad med mörk tryffel (Varför jag vet alla namn är för att pappa skickade med en lapp med namnen på de olika chokladsmakerna) Det ska bli spännande o smaka! ;)

Sex and the city = Underbart!

Johanna Åström