Äntligen fredag. Dagen började inte så bra… vaknade av att jag knappt kunde andas (förkylningen you know, doh!) trodde jag hade försovit mig, gick upp och kollade klockan…. den var bara 02.30. Så jag gick o la mig igen… andra gången jag kollade klockan var den 03.30… sen upp 05.20. Blev dock inte mycket sömn!! är helt slut. Hade tänkt sova en snabbis innan Malin kommer, så jag är pigg och glad till idol :)

Efter jobbet så träffade jag Emma på stan, och vi tog en fika på direct. Mycket trevligt – det var ju ett tag sen sist. Visst Emma?? ;)

Nu ska jag laga mat, och som sagt… sova 20 min typ. Ha en trevlig kväll everybody!

Förresten, pappa var med på ”Det gamla fotografiet” i Vk igår. Han gick i 3:an då. Min söta lilla pappa! ;)

Jag och Emma på min födelsedagsfest!

Malin och jag en solig sommarkväll :P

Johanna Åström