JAG ÄR LEDIG IDAG!! :D

Klockan är bara 11.14 och ändå har jag hunnit med en hel del. (förutom att leka med min mobil förstås) haha. Jag var ner på strömpilen vid 09.30 eftersom att jag trodde att Elgiganten skulle öppna 09.00. Men icket… så jag fick vänta där nere till 10. Sen gick jag in och bytte minneskort.( Karln jag handlade minneskort av igår hade gett mig fel minneskort…) Man har ju otur hela tiden, haha! Men iaf så är det löst nu… :D

Sen efter det har jag hunnit med att städa upp röran i köket, och jag ska fortsätta på andra områden i lägenheten sen innan jag drar till stan i eftermiddag och ska gå på stan med min kära mamma. :) Sen ska vi promenera till rödäng och så ska jag vara där ikväll tills Tobias kommer och hämtar mig. Det blir jättebra – längtar!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc&feature=related

mmm, så bra!

Johanna Åström