Imorse då jag skulle tända vår uplight-lampa så fungerade den inte. Senast igår så pratade jag och Tobias om den andra uplight’en (som står i förrådet och inte fungerar pga att det gått en säkring i den )(den har säkert stått där över en halvår)… och så helt plötsligt blir det problem med vår andra idag. Haha, det är ju sjukt!! Så när jag kom hem idag var det ju kolsvart i hallen :P

Iaf så gick det bra på jobbet. Vi tog ut en friskvårdstimme i slutet av dagen tillsammans. Gick på stan en sväng och kollade runt. Först förbi på djurmagazinet och där såg jag en jättesöt kanin – som var jättelik min kanin som jag hade då jag var yngre – Pricken hette han. Bara MARRE som hittade något att köpa under turen på stan :P (jag försökte stänga av mina shoppingnerver, och det gick BRA! – faktiskt. haha)

Så lik min kanin jag hade då jag var liten         /          Konstverk på stan

Ikväll ska jag till Malin och mysa hos henne. Längesen jag var där nu, så det blir trevligt :D
Måste dock hem till 21… då börjar Desperate housewifes :D

Sant, sant! :) Hittad på ett ställe vi städar på       /      Min arbetsplats = bra!

[ Jag tänker på dig. Du är stark! *kramar* ]

Johanna Åström