Katastrof! Idag på morgonen hände något lite äckligt, men samtidigt komiskt. (om du inte vill läsa, så blunda nu) :P Ni vet… man kissar som vanligt på morgonen, och det var det jag gjorde. Helt plötsligt hör jag en ”plong” från toaletten… jag funderar om det kanske var mitt hårspänne eller något som ramlade ner, efter det känner jag på öronen efter mina örhängen. Ett är på plats, medans det andra är borta…. ÖRHÄNGET RAMLADE NER I TOAN!!! gahh, mina favoritörhängen också :( Jag vet inte hur det kunde ramla ner, satt nog inte riktigt fast i örat efter natten eller något.

Vad har vi för j-vla skitväder just nu?? Under veckan har det ju varit snö och regn omvartannat. Imorse snö, just nu ÖSregn *suck* Snö är bättre än regn. Speciellt nu i juletider…..

Efter jobbet (vi slutade lite tidigare för en gångsskull) då for jag och Marre till ÖB och handlade lite smått och gott. Bland annat köpte jag 2 snygga ekramar 10×15, ett snyggt ljusfat (egentligen ett underläggsfat) och hygienprodukter, typ. Jag lägger kanske upp bilder på det senare… ;)

Ikväll ska jag, mamma och pappa fara och hälsa på min lilla morfar.

Förresten. Idag då vi var på ett dagis fick jag ett sms precis då två små tjejer var i närheten. Min sms signal är björnes magasin introlåten. De sa ”vilken rolig låt det var, hihi” då de hörde den. Synd att dagens barn inte får uppleva Björne. Ellerhur?? Det var ju verkligen ett mysigt barnprogram.

Johanna Åström