Idag efter jobbet så åkte jag buss upp till sjukhuset. Mötte upp Tobias i restaurangen, och vi fikade lite tillsammans :) Efter det gick vi och hälsade på morfar en sväng, han var pigg som attan! och blev jätteöverraskad då vi kom förbi :)

Jag måste bara tillägga att jag har världens bästa morfar. Man blir så glad då man ser honom. Och det är så roligt då han berättar historier med glimten i ögat.

Såg den här unga tjejen Tatiana i centralhallen, hon som har fått pengar till operation här i Umeå. Då man ser henne sådär i verkligheten så förstår man ännu mer hur hon har det, om möjligt ännu mer än att bara titta på bilder.

…sen följde Tobias mig till blodcentralen. Jag sa till Tobias att det skulle ta en halvtimme – max. Men…. det tog längre tid än så, närmare 1½ timme. Vi kom dit efter 16, och jag hade gett blod och fikat klart till kl 17.30. Sen fick vi skjuts med mamma och pappa hem, så nu sitter jag här…..18.12. Det blev en heldag det här!! Fast en riktigt trevlig en ;)

De här sockarna valde jag som gåva från blodcentralen

Johanna Åström