Nu på morgonen så fixade vi till lampan i hallen, så nu SER man! Wohooooo!!!

Sen runt 10 så for jag o hunny iväg och tränade på Iksu i en timme ungefär, skönt att komma igång igen efter förkylningen jag haft under några veckor. Now im ready to go!!

Idag är jag och Marre överlyckliga för att vi fick veta en sak :D Men den saken är hemlig – sorry.

Nu sitter jag här nyduschad och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta mig och Tobias. Vi ska till morfar med blommor, sen även förbi morfars kompis som är 96 år och önska god jul med en blomma - typ :) Det ska bli trevligt! Hade tänkt ta en foto på morfar & Gustav. Om jag lyckas med det ska jag lägga upp bilden här ;)

Jag fick tag en bild :P

Morfar och Gustav hemma hos Gustav idag

Till er som inte vet. Men Gustav som är 96 år, han kör fortfarande bil. Haha, helt sjukt. Egentligen helt galet, men… det går tydligen bra! Min morfar han är ”bara” 90 år, och han slutade köra i höstas. Han bestämde det själv, och jag tycker det var STORT av honom att besluta det. Mycket klokt beslut!

Johanna Åström