Hellooo!

Usch vad kallt det är ute nu. Jag for iväg och tränade efter jobbet, sen gick jag hem…. kom hem för ett tag sen, typ 15 min sen. Och håller på att värma upp mig. Sitter här med en filt och myser för mig själv :) Termometern står på -7. Brr.

Idag på jobbet blev jag och Marre såååå rädda. Vi var på vårat ”matställe” på mariehem, där vi brukar äta och samlas och så.. iaf så satt vi där och pratade och var inne i något, vi stod med ryggen mot dörröppningen. Helt plötsligt så hör vi röster som snabbt säger ”Hallååååååå!” Vi gallskriker, sen inser vi att det var Lena och Camilla. Helt SJUKT vad rädd man kan bli! Jag skrek ett sånt där panikskrik, som om det vore på liv eller död. Men efteråt fick vi en kram var av Camilla för att de hade skrämt oss så hemsk :P

Imorgon bitti blir det tomtegröt och skinka på Bäcklunds. Det ska bli riktigt trevligt och GOTT framförallt ;)

Och snart är det jul. Och med det kommer en bild på en känd hund  ;)

Hihi, så otroligt charmig han var här…
så söt!

Johanna Åström