ÄNTLIGEN FREDAG!! :D

Hej och jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på en dag, alltså igår. (var det ens någon som kände av att jag inte skrev igår? :P ) Jag och älskling kom hem så sent, efter jobbet hämtade han upp mig och så for vi och tränade på iksu. Efter det direkt o handlade… så vi var hemma runt 18, åt, sen blev det film. Jättebra film ”ps.I love you” hette den. Hade i övrigt en supermysig kväll med min älskling :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=pDQj_des6Gs

Filmen ”Ps. I love you”

Idag så for vi och handlade lunch. Men jag köpte också frukt och en tidning osv. Iaf så sa jag  til Marre att ”Det här kostar säkert 100 kronor tror jag” Marre höll med. Sen då jag skulle betala sa kassörskan ”Ja, det blir 100 kronor jämt då.” Haha, vadå bra gissning på priset jag gjorde ;)

Nu snöar det mycket, har gjort det hela dagen. Det är bra, förhoppningsvis har vi snö till jul. Men jag längtar till de här dagarna då det är vindstilla, många minusgrader och sol. Sååå mysigt!

johanna-001

Såhär ser det ut utanför mamma & pappas hus just nu.

Ikväll blir det att vara här och äta gott och umgås med mina kära föräldrar. Sen hämtar Tobias, Victoria och Mikaela upp mig ikväll efter hockeyn är över :)

Imorgon är det Lucia. Det är inte så speciellt nu då man är vuxen. Men då man var barn så var det så himla roligt och mysigt kommer jag ihåg. (det är faktiskt mysigt fortfarande)

y

Här är jag då jag skulle lussa för pappas arbetskompisar.
Det gick inte så bra, för jag sjöng inte något, jag bara
gick såhär som ni ser på bilden :P

Johanna Åström