Ja, då var det måndag igen då, och jag har jobbat klart. Ikväll kommer Malin och så ska vi byta julklappar och så ska hon få smaka mina bakverk som jag gjorde igår (se inlägget nedan) Det ska bli mysigt :)

Då jag fick hem från jobbet såg jag en karl som stod och kämpade med att få bort snön från hans bil. Han fick bort snön på sidorna av bilen, men den viktigaste platsen (tak och fram/ bakrutor ) var full med snö, som frusit. Han kan inte ha kört på ett par dar, var snö runt bilen också.  Såg kämpigt ut att få bort det :P

Nu är det skrotnisse på teve. Kan inte förstå att det är ett barnprogram. Så otroligt obehagligt att se på. usch! Det har jag tyckt ända sen jag var liten och såg det…. figurerna i serien är så äckliga..  :???:

snc15518

Jag- sliten. En måndag som denna
Med finne i ansiktet också.

Men…. Det BJUUU jag på! ;)

Johanna Åström