Sådär, då var första dagen av min jobbarhelg avklarad. Bara imorgon kvar. Imorse då jag kom till jobbet så stod det julklappar till mig inne i tvättstugan. En från Umeå kommun och 2 av Gun. Jag kollade vad som var i kommunens julklapp (det var en säck) i den fanns det en jättefin pläd! (Du hade rätt Lisa, den var ju jättefin och användbar!) :)

snc15552

Kommunens julklapp till alla i städservice
(i den finns pläden)

snc15553

Gun’s julklapp till oss i vår pool

Igårkväll så satt jag och ritade och målade tillsammans med Mikaela. Riktigt kul faktiskt, man borde göra sånt oftare. Ju äldre man blir, desto mindre fantasi har man. Men Mikaela gav tips och till slut så fick jag till en ganska så hyfsad teckning. Mikaela tyckte jag var duktig iaf, och det är ju kul… haha ;) Ritade sånt man brukade rita då man var yngre…

snc15554

Här är mästerverket, eller mästerverken :P

Johanna Åström