Har bott på rödäng hela helgen. Så varje morgon har man fått busa med Ebba, så himla mysigt! Och det var detsamma imorse. Tobias var också där med oss på morgonen.

Runt 12 gick jag, mamma, pappa, Ulrika, Mikael & Ebba ut och gick i det soliga vädret. Vi gick faktiskt i 2 timmar. Riktigt skönt! Skulle dock haft med mig mina täckbyxor, brrr….

Nu är iaf julen slut. Då kan jag ju passa på att berätta vad jag fick i julklapp, (på ett ungefär):
Pengar att gå till frissan och fixa mitt hår för, pengar av morfar som jag och Tobias ska hitta på något tillsammans för, presentkort på en behandling på bodyline, Mamma mia filmen, fotoalbum, långa skedar, lypsyl, mörk choklad, lotion osv, skärgårdsdoktorn boxen, presentkort på iksu- behandling, cd-skiva, 2 böcker, pläd, handduk, chokladlåda med fin choklad, vinkaraff, presentkort på mias lustgård, 2 paradisaskar, hjärtform, torkhandduk, hopprep med kalorimätare, vilda gester (sällskapsspel), glöggkoppar, Ebba kalender m.m

Nu ska jag fortsätta se sex and the city filmen och städa till här. Martin & Henny kommer förbi ikväll :) Ska bli kul, var så längesen sist!

tyyyyy

Ebba & jag igår

yyyyy

Busungen själv ;)

Johanna Åström