Nyårsdagen idag. Har varit en skön dag. Sovmorgon till typ 10.30 ungefär. Sen kring 12 så åkte jag & honey iväg och tränade på Iksu. Vi var typ själva där… inte många som var i form för träning, i don’t know? :P Kändes iaf bra att få må bra idag och slippa vara bakis! :D

Vi spelade lite mario galaxy då vi kom hem, riktigt skojsigt! Jag städade till i köket och på toaletten. Så nu är det rent och snyggt där. Jag testade även hopprepet med inbyggd kaloriräknare. Riktigt bra faktiskt! Tack morbror Lennart, riktigt bra julklapp ju ;)

Nu känns det ganska lugnt, ska fortsätta att fixa lite i lägenheten. Sen ikväll kommer Matilda & Peter förbi och ser på film. Det ska bli trevligt. Har saknat min lilla Matilda faktiskt :) Var så längesen vi sågs!

Hmmm.. måste börja fundera på vilken middag vi ska äta idag… något tips?

snc15685

Den här lådan fick vi i poolen av vår chef i julklapp. Snällaste Gun.
Och den innehöll….

snc15686

…en massa finchoklad :)

Jag använder ett par färgade linser idag. Blå. Så mina blå ögon fick en annan mörkare blå nyans

ogon

…nämligen den här.

lll

Min normala ögonfärg

Johanna Åström