Idag var jag ner till maxi och köpte en jättefin tunika/klänning. Lite O-Johanna… men den var fin och jag tyckte om den :)

Vid 12 tiden kom Josef förbi. Och jag, Tobias & han satt och såg på youtube en del. Sen spelade de wii sports :) Supertrevligt att träffa honom! ASSÅ… DET VAR KUL ATT DU KOM FÖRBI JOSEF :)

snc15706

snc15709

Medans Josef var hos oss så kom Ebba, Mikael & Ullis förbi. Vi fikade, spelade wii (Mikael, Ullis, Tobias, inklusive pappa… haha, visst var det jobbigt med boxingen pappa?? hihi  :P )

Fick umgås med Ebba sista dagen, de åker ju hem imorgon. Nu åkte de för en stund sen, och det blev så TOMT här hemma. Jag och Tobias kanske far ut och äter något gott (presenten han fick av min i födelsedag) …kommer sakna Ebba nu, lill gumman! Nästa gång blir i mars. Jag ser fram emot det :) Känns bra iaf… har gjort ett intryck på henne nu, och jag märker att hon vet vem jag är osv.

Ullis tyckte att jag hade bakat mycket goda drömmar. Det tar jag som en komplimang ;)

snc15715

snc15720

Johanna Åström