Ledig dag idag!! Känns lite konstigt att ha helg, jobba 1 dag och ledig 1 dag jobba i 3 dagar och sen helg. Men men, man tackar ju och tar emot alla lediga dagar man får såklart! :D I helgen blir det utgång, ska faktiskt bli riktigt kul! wiii :grin:

Jag har varit lite sen att kolla upp det här med csn, vad jag är skyldig och så sen jag pluggade hösten 2007. Jag ska börja betala av lånet nu i januari. Man har hela tiden tänkt att man ska få nån information från dem. Men det gäller att ligga i själv. Ska ringa imorgon och kolla hur man ska lägga upp avbetalningen, eller hur man nu ska säga…. för räntan stiger ju för varje dag.. på ett år har beloppet jag ska betala ökat med 1000 kr :sad:

Snart kommer mamma och pappa hem från Lycksele. Då ska vi fara och hälsa på morfar. Sen hade jag tänkt bjuda hit dem och äta och se mamma mia, samt ev spela wii ;) Pappa tyckte det  var så kul sist ju,hihi!

snc15764

Såhär ser mitt hår ut såhär dagen efter ;)

(Jag ser nu att det inte alls är likt de andra bilderna jag la ut igår på håret. Men det skiftar lite beroende på hur jag har det, som hon hade menat att det skulle vara)

Johanna Åström