Idag så sov jag ut till 10 ungefär. Med tanke på att man kom hem sent inatt så var det ju en lagom tid att gå upp… gårdagen var jättetrevlig. Tack alla för en trevlig kväll! :) Dock mår man ju sisådär idag… fast det är mest huvudvärk, annars mår jag bra! :)

Vid 12 gick jag över till Julia & Daniel för att fika lite ”bakisfika” som Julia kallar det. Det var supergott, piroger, brownies och kolakakor. Och jättetrevligt, som alltid då man hälsar på dessa människor… :P Faktiskt!

snc15838

Värdparet (:P) tillsammans med det goda fikat

Just nu är jag hos min fina mamma o pappa. Vi har precis pausat sex and the city filmen som jag och mamma ser. Tror hon tycker den är rätt så bra. kul :) Snart får jag mamma och pappas goda mat, då man flyttat hemifrån inser man hur himla god ens föräldrars mat är har jag insett. ER MAT ÄR UNDERBAR :)

Johanna Åström