Jag tänkte på det här med att åka buss… så jag fick en idé att skriva ner + och – med att åka buss

+

*Man tar sig från a till b på ett bekvämt sätt
*Avkopplande
*Fräscha bussar (de flesta iaf)
*Går ofta

-

*Otrevliga busschaufförer (allt för många)
*Dubbelsätena som är vända mot varandra. Det var något jag störde mig på idag, det är svårt o veta var man ska titta då man har nån som sitter framför en, jag blir iaf nervös på nåt sätt och vet inte vart jag ska titta riktigt..
*Busschaufförer som kör som galningar
*Att busstiderna inte hålls ibland
*Att bussarna inte går innan 05.00
= problem för mig om jag ska börja tidigt på vintern

Det blev alltså mest minus… men…

Jag kan tillägga att jag är en aktiv bussåkare just nu :P Har ett sånt där ungdomskort som man fyller på hela tiden.

___________________________________________________________

Stackars Marre hade bubblande skor då vi slutade idag. Det hade runnit ut medel från en flaska som var bland mopparna…. awww, inte så kul. (fast ändå var det lite komiskt) Hon hade köpt nya skor direkt efteråt :P

Johanna Åström