Gårdagen var jättetrevlig. Hade hela min familj samlad här hemma igår kväll. Alltså mamma, pappa, Magnus, Mikael och älskling :) Jättemysigt! Mycket skratt också. Vi spelade wii. Både wii sports och rayman raving rabbits. Haha, vi hade otroligt kul iaf…. en stor kram till er alla.
Pappa, du stod då för all underhållning, som man fick skratta, haha! :)

snc15884

snc15889

snc15894

snc15898

Ikväll ska vi äta middag tillsammans med John och Emelie. Det ska bli trevligt :) ..men innan dess typ shopping med Mallan :)
Uppdatering. Matilda och Emma mötte vi upp och fikade på NK, mycket trevligt :) Jag kom för en gångs skull ihåg att ta med mig en papperspåse till strömpilen (de har ju slutat använda plastpåsar, så man måste köpa papperspåsar om man inte tar med.) Köpte iaf en finfin tröja, örhängen och eyemakeupremover :)

John och Emelie håller på att laga mat till oss just nu, snacka om lyxigt. De har dessutom kommit HEM till oss och lagar mat. Inte ofta det händer alltså ;) Ska bli supertrevligt ikväll iaf. Nu ska jag gå och vara social med dom :) Uppdaterar kanske senare ikväll.

Johanna Åström