Hello?? Varför kommenterar ingen av er som är inne på min blogg? :( Sista gången jag fick en kommentar var nog en vecka sen nu. Jag vill inte låta tjatig eller barnslig. Men har skrivit det tidigare… man får mer motivation att föra en blogg om man får lite respons på inläggen. Det är därför jag inte har skrivit på ett par dar… Jag vet att många läser min blogg, men släng gärna iväg en kommentar också då o då så blir Johanna glad ;)

Kan berätta att sen senast har jag blivit sjuk, så jag går runt på jobbet och är lite halvkrasslig. Men, det går ganska bra… snart helg, weeeeiioo!! :)

I måndags var jag och älskling iväg och shoppade en del. Köpte bland annat en ny torkställning (den gamla är trasig, eller var… nu är den slängd) Sen köpte vi en hatthylla på Rusta, av Mallan faktiskt :) Jättebra pris. *reklam, reklam, reklam!*

Vi handlade mat, och istället för en påse fick vi en fyrkantig plastbit. Det var inte ens en påse som gick och öppna, utan en fyrkantig sak utan handtag, haha. Tror aldrig jag har varit med om det tidigare…

snc15941

Nya hatthyllan :)

Svärmor Eva ringde mig för ett tag sen. Det var mycket trevligt o prata med henne, det var så längesen. Synd bara att jag knappt hade någon röst, men det stoppade mig iaf inte att prata, haha…. ellerhur Eva? :P

Johanna Åström