Idag är det typ snöstorm och -15 grader. brr! (det blåser så det blir ju ungefär -30 istället)

Imorse då jag vaknade var jag helt plötsligt väldigt sugen på ägg. Så jag bestämde mig för att koka 3 ägg. Kokade dem lite för kort tid och det medförde ju att de var väldigt lösa (åt 1 ägg)
Det var alltså 2 kvar.

Jag tänkte att jag skulle koka upp vatten och koka de resterande äggen i ett par minuter till så det blev lite mer fastare… efter ett längre samtal med mamma och lite sittande vid datorn gick jag till köket och det kokade för fullt. Jag råkade glömma bort det… tror nog att jag kokade äggen i 40 minuter. Haha… det kan bli spännande att se hur hårdkokta de blev….Jag kan ju uppdatera med svar sen :P

snc15944

De 2 stackars äggen…

Uppdatering. Äggen blev inte så hårdkokta ändå. De smakade dock desto konstigare…. :eek:

Johanna Åström