Åhhh, jag är så strålandes glad idag! Vädret gör så himla mycket, och 2 dagar i rad har det varit såhär, wonderful!… dock väldigt kallt, men så länge man klär sig bra så :)

Både igår och idag gick jag förbi ett specifikt hus. Med helt sjukt mycket snö på alla övre balkonger. Dock slog de här på bilderna alla rekord… Jag tror det behövs något typ av tak där…. personerna som bor där lär ju inte direkt kunna komma ut och ta bort det… Var bara tvungen att fota den med mobilkameran. :P

snoo

Kolla in den högra balkongen…

Ikväll hade jag tänkt ha en ”ta-hand-om-mig-själv” kväll. Typ göra hårinpackning, ta ett fotbad, använda bodyscrub osv. Det ska bli najsigt :)

Vi var och städade på ett dagis idag. Det var en jättesöt liten kille förra veckan som frågade vad jag hette. De brukar ju inte ha jättebra minne så ofta… han sa idag ”Nu får vi akta på oss så då Johanna ska städa” Fröknarna blev också imponerade av honom. För jag var ju snabb och berömma honom för att han kom ihåg mitt namn, det känns ju jättekul :)

spm_a0154

Jag igår morse i solskenet

spm_a0152

 

Johanna Åström