”Se framåt – där finns framtiden!”

Denna helg har jag längtat efter. (som de flesta helger iofs) Efter jobbet for jag och Tobias och veckohandlade, gahhh… galet mycket folk, men de kan ju bero på att det är fredag - och att det är lönehelg. Men det gick bra iaf, vi fick hem alla varor vi ville ha med så… :)

Vi åt precis klart en jättegod middag. Drack lite vin, men efter en klunk hade jag värk i kroppen. Alltså det måste vara så att jag är överkänslig mot alkohol eller något. Det händer iaf lite då och då – konstigt… någon som har nån aning vad det kan bero på? Det konstiga är att jag inte känner av det varje gång..

Nu idag har fina Matilda åkt iväg på sin långa resa. Om 2 månader kommer hon tillbaka! Det kommer bli väldigt tyst utan henne. Hihi, kommer sakna dig gumman! Men tänk vad mkt du kommer ha o berätta då du kommer tebax :)

Ikväll blir det TV eller FILM tror jag! :)

Johanna Åström