Ibland kan man ju ifrågasätta att personer över 80 år får köra bil. Jag menar… reaktionsförmågan är sämre, sen är både synen och hörseln blivit försämrad. (eller antingen eller).

Däremot körde min morfar till han var 90 år. Men han körde korta sträckor , till affären 1 gång i veckan (bodde utanför stan) Det kanske inte är ett bra försvar, men jag försöker iaf :P

Jag tycker man som äldre ska hålla sig ifrån stadstrafiken… eftersom att jag är ute i svängarna hela dagarna (trafiken) så ser man allt för mycket gamla människor som gör helt galna fel… som kan innebära trafikolyckor, helt fel tycker jag!! (sen finns det ju unga förare som kör som galningar också, men det är en annan sak…)

Jag längtar till slutet av denna vecka. (snart är vi där!) Mycket trevliga saker som händer, bland annat: Mamma fyller år, jag är ledig fredag –> 6 dagar framåt. EBBA kommer upp och mina bröder + deras respektive. Jag längtar, det ska bli så mysigt!!

snc16131

Dags att slänga stekpannan, kanske… ?

Johanna Åström