Jag saknar den här tjejen jättemycket. Efter att ha umgåtts med henne i 4 dagar i sträck så blir det ovant utan henne. Vi har gjort en massa roligt, busat, sjungit barnvisor vid datorn. Nu vet hon vem hennes faster är iaf ;) Hon har lärt sig så mycket sen sista gången jag såg henne också.. hon förstår så mycket, sen nu går hon runt hela tiden själv, det gjorde hon inte vid jul.

gumman11

Jag tänkte gå ner till stan idag faktiskt, det är ju så himla fint väder :)

Idag blir det massage i 60 minuter, och sen ev bio med älskling. ”Benjamin button”

Jag ska försöka skriva ihop ungefär vad jag köpte igår på ikea: Svart kruka, låtsasblomma, ljus, tvättsäck, stödkudde, badrumsmatta, handduk, grytgaller, stekpanna, köksredskap, matlådor, servetter, batterier, tavlor, färgglada muggar, microlock, trasor, svart bricka, 2 vispar, glödlampor, duschcreme, handcreme, lotion & deodorant, två klockor till Eva (svärmor)

snc16151

Johanna Åström