Igår köpte Tobias ‘Wii Fitness’, med en balanceboard. En typ av träningscoatch. Man tränar massa olika saker, körde i 30 minuter idag och blev riktigt svettig. Iaf så är det jättekul, samtidigt som man tränar, som med wii sports. Tobias, Martin, Henny och jag körde det igår. Det blev en hel del vatten man drack den kvällen :)

Idag har jag varit på strömpilen med Emma och det var jättetrevligt.

…nu måste jag däremot sluta äta ute på ett tag känns det som. Jag gick ut och åt med

Malin i måndags på ”Great eastern”, i onsdags med brudarna på IKEA, i torsdags med Tobias på frasses, igår på piatza med Mona och idag en macka med Emma. Haha, pengarna bara rinner iväg. (+ att det har blivit en del shopping ons,tors och fre…) :P Iom att jag blir arbetslös om bara några veckor så är det nog en god ide att spara lite pengar…..
Förresten, någon som har något tips på nåt jobb? ;)

Det har varit jättemysigt denna lediga vecka. Har som sagt verkligen uttnjttjat varenda minut av den. :)

Ikväll blir det spelkväll tillsammans med Mona och några till, det blir trevligt!! =)

spm_a0204

Söta Mikaela igår kväll ;)

Johanna Åström