Idag så tog jag och Marre ut flextid iom med att vi inte kan få ut det i pengar då vi slutar. Så vid 12 slutade vi, jag tog en lång o skön promenad hem. Gick förbi Maxi och handlade lite mat  innan jag gick hem. Efter det har jag:

- Klippt Tobias
- Städat/rensat ett förråd ordentligt (såååå skönt!)
- Dammtorkat
- Städat toaletten

Nu är klockan 17 och snart ska jag börja med maten. Och senare ikväll har jag en del annat jag också ska ta tag i. Bland annat räkningarna. Känner mig otroligt duktig (för att vara torsdag tänkte jag) :P

På lördag är det den stora klassåterträffen. Både jag och Tobias ska dit, ska bli trevligt! 83:orna är där, får se om man träffar folk man känner utöver gamla klassen – det lär man ju göra ;) Ska bli skitkul iaf!! :D

Jag tar verkligen träningen/maten på allvar nu, och det känns skönt! Det här fixar jag!

Johanna Åström