10 år sen man gick ut nian?

…har det verkligen gått så lång tid? Herregud, man börjar bli gammal :P

Jag ser iaf fram emot kvällen på universum.

Uppdatering.

Gårdagen var jättetrevlig. Först en liten förfest med vår klass ”9c” hos Thomas. Sen taxi till Universum och var man än tittade såg man någon man kände i princip- riktigt kul kväll! Maten var helt OK, men man hade väntat sig betydligt bättre med tanke på vad man betalade för kvällen.  ..sen på natten blev det en promenad hem i det snöklädda Umeå (Det kom snö igår eftermiddag – mycket, innan dess på morgonen solsken och jättefint!) Snacka om aprilväder….

Förresten, visst har ni kommit ihåg att dra fram klockan? :) Sommartid! Woho!

Nu på ett tag rör jag mig till rödäng där jag ska träffa Annelie som är hos sina föräldrar över helgen. Och sen umgås med mina egna föräldrar såklart :)

Johanna Åström