Min storebror Magnus fyllde år igår – och jag glömde skriva det här på bloggen (ajja bajja Johanna!)

…såå , grattis på 35 årsdagen! ;)

dscn39413

Magnus och jag :)

(och morfar i bakgrunden)…

Jag saknar verkligen honom, tänker på honom då och då. Han var verkligen en helt underbar människa. Jag minns så mycket fint med honom – och det är jag tacksam för. Den tredje april har det gått 2 månader sen han gick bort. Det är ett stort tomrum… tänk att fira min födelsedag utan honom, eller julafton utan honom? Kommer bli så konstigt,…men så är ju livet - förändringar.

Idag då jag kom hem efter jobbet så träffade jag älsklingen i upplösningstillstånd, han hittade inte en viss tröja som han skulle ha på ett företagsmöte som han är på  nu ikväll. Han hade dragit ut hela garderoben i princip på sängen = mycket kläder. Jag tipsade att han skulle leta i en hög med kläder, han gjorde det… men hittade inget. Sen nyss städade jag till och ordnade till kläderna i högen, gissa vilken tröja jag hittade? Jo ingen annan än hans tröja. Det kändes riktigt bra att JAG hittade den åt honom. hihi . Jag vet… jag är bäst ;)

Desperate housewifes ikväll! woho!

Johanna Åström