Idag kände jag mig väldigt duktig. Jag är van att ha socker i det mesta – det kallas sockerberoende. Och såklart också i frukosten. Men denna morgon så blev det istället något nytt: Naturell yoghurt, osötad musli med kanel/russin i + banan. Till det en kesomacka med ett blåbäraronia glas. Det var faktiskt riktigt gott!

Ungefär en timme efter frukosten så cyklade jag iväg till IKSU och simmade i 40 minuter, det var längesen sist, så det kändes rejält – men sååå skönt! :) ..efter det cyklade jag förbi Ica Ålidhem och handlade lite nyttigare mat. Det kostade 237 kronor!! Helt sjukt… och det var inte mycket jag köpte heller. Kolla bara på bilden nere? Kanske det var tidningen som gjorde så det drog iväg? :P

Varför ska nyttig mat vara dyr och dålig mat vara billig? För att få alla på rätt håll så borde det ju vara tvärtom?? Jag förstår verkligen inte… *suck*

Nu stax ska jag ut till Kont med mamma o pappa och ev. Tobias.. vi trotsar vädret och far dit ändå :)

snc162631

Detta var väl inte mkt?

Johanna Åström