Jag har inte skrivit på ett par dar, och det beror på att jag inte haft något speciellt att skriva om heller… ni kanske inte bryr er heller ifall jag avstår att skriva en eller två dagar? :P

Det är dåligt på kommentarfronten tycker jag… pliiis, om ni kommenterar så blir jag så glad! :) ..så var inte blyg att visa att du finns! Man blir mer motiverad då man får lite respons. Som det inlägget där jag och Tobias firade 6 år. Då hade över 40 stycken varit inne och läst det- men bara 2 hade kommenterat – tråkigt jue :cry: (sen är ju inte jag perfekt på att kommentera andras bloggar varje dag, men då o då iaf? )
Sen har jag ju några ”stammisar” som alltid är underbara o kommenterar, TACK till er!  :lol:

Men jag vill inte skrämma bort er, jag vill att ni ska fortsätta läsa min blogg! :lol:

Igår var jag och Julia på en promenad direkt efter jag slutat jobba, och vi handlade lite mat på maxi också, och gick tillbaka med tunga papperspåsar med tempo då vi gick hem igen. Ellerhur Julia? Du körde riktigt med mig, haha!

Idag efter jobbet gick jag hem, en rask och skön promenad. Känner mig nöjd. Och ikväll ska jag till Marlene på tjejmys!  .. och det ska bli så myyyysigt! :) ..jag ska ta med mig min matdagbok också, så ska jag och Marlene kolla upp varandra ;)

Längtar till helgen så mycket! :oops:

Johanna Åström