Imorse vaknade jag 05.00. En kvart innan jag egentligen skulle upp. Men jag vaknade inte hur som helst. Utan av solen i mina ögon.. hade glömt att dra ner persiennerna igår kväll. Men det var en bra väckning, jag var så pigg och glad och han med en massa xtra på morgonen.

Framförallt så kom jag iväg i tid med cykeln. Jajjemen! Nu har Johanna börjat cykla till jobbet, nu när cykelsäsongen är igång, eller vad man nu ska säga :) Så skönt o ta sig fram med cykel, sån frihet. Istället för att stå o vänta på nån seg buss, sen tar det dessutom en massa tid o ta sig hem. Nu får man ju motion på köpet :D

Ikväll ska jag ner på maxi och handla lite food. Hade också tänkt titta in på nån butik. Se om jag hittar något att ha på mig imorgon. Jag veeet jag har en massa nya kläder, men… man kan ju alltid titta, eller? ;)

Förresten. Mamma klippte mig i måndags. Min mamma – hon är snäll hon! :) Lite kort. Men det är ju bra, hår växer ju liksom :)

snc16364

Jag innan hårdträningen idag på wii ;)

Johanna Åström