Imorse när jag cyklade till jobbet låg det ungefär en miljard äckliga maskar på i princip ALLA vägar jag cyklade på. Så äckligt. Måste vara bland de vidrigaste ”djuren”. De är slemmiga och bara…. äckliga! (tycker ej om: sniglar, spindlar och myror heller)

Då jag var på skolan och städade såg jag en mask inomhus och jag skrek till lite då jag såg den! Det kom en man precis då, och jag frågade om han kunde hjälpa mig slänga ut masken. Senare frågade han om jag var ny, och presenterade sig som skolans REKTOR!! (han hoppades att jag trivdes på skolan och så)  haha, jag fick alltså skolans rektor att slänga ut masken åt  mig :P

Ringde poolgruppledaren och pratade lite eftersom att jag ska tillbaka dit om 1½ vecka. Hon sa att hon såg fram emot att jag ska komma tillbaka, att de saknade mig. ”Vi behöver någon sörakus i vår grupp” (alltså en som pratar på mycket såsom jag gör :P ) Så jag känner mig välkommen tillbaka

Ikväll ska vi till Tobias kusin som fyller 5 år o fika lite. Alltid trevligt med fika ;)

Johanna Åström