YES! Sverige gick vidare i eurovision deltävlingen igår :) (dock var framträdandet lite sådär…tycker då jag) Även fast hon är jätteduktig, det blev bara inte lika bra som i den svenska festivalen.

Det är tragiskt vad värdelösa vissa länder är på sång, musik och koreografi osv osv osv. Antingen så sjunger de värdelöst och försöker kompensera med att de i princip visar upp sina silikonbröst och anspelar på sex. Eller att två länder som varit i krig har sångerskor som sjunger tillsammans – halvdant. Eller så fjantar de sig o sjunger samma fraser om o om igen. Det finns verkligen få som verkligen kan!! De gör allt för att vinna röster – på helt fel sätt – Tragiskt!

Melodifestivalen har verkligen förändras genom åren, då man var mindre så var det något stort som man såg fram emot på lördagskvällarna. Nu är det inte alls samma sak. ( Även fast det såklart är kul att titta på :)   )

2 bidrag från gårdagen som var riktigt bra!

Malta

Island

Johanna Åström