Haha, imorse hände ju något komiskt.

Jag började cykla hemifrån vid 6-tiden. Det blev kom ett stort gupp och helt plötsligt så hade sadeln (och jag) åkt ner minst 2-3 dm + att sadeln vickade fram o  tillbaka. Haha, kände mig som en pygmé… så långt ner hade jag väl cykeln ungefär då jag gick i 4:an och var 10 år. Och vid den tiden på morgonen så hade jag inte tid o stanna och stå och grejja med cykeln – nej jag skulle ju komma fram i tid till jobbet! Haha… Det är okej att du glömde dra åt skruven Danne! :P

Min snälla pappa hjälper.

Ikväll är det blodomloppet, och jag är laddad. Ska faktiskt bli riktigt trevligt :) Och än så länge är vädret helt okej, det är varmt och uppehåll, det räcker för mig! :)

hm-006

Laddad till tusen! ;)

j-001

Kan den överhuvudtaget vara länge ner än vad den är??

Johanna Åström