Jag har insett en sak.

Jag har en del prylar som jag på något sätt inte kan få nog av. Jag kan ju börja med den största av dem, och det är parfymer. Jag har ett X antal parfymer, men varför skulle jag inte ha det egentligen? Alla luktar ju på olika sätt? Man kan ju vilja ha lite olika parfym på sig vid olika tillfällen, eller? ;)

Sen har vi duschcremer/schampo flaskorna/deodoranterna osv. Innan de har tagit slut så har jag köpt nya, ”ifall att de tar slut snart” Men det är ju också bra? Då slipper man ju till affären då man väl ska ha dem.. sen nackdelen är väl att de tar en del plats :P

Ja, då har jag delat med mig av det till er också.

____

Haha, skulle gå och föra över pengar till mitt konto precis därför att jag hade för lite pengar då jag var på ica och skulle använda självscanningen idag - fick betala 30 kronor kontant för att ha råd att genomföra köpet: 130 kronor. Jag går in på mitt konto och ser att jag har: 8,40 kr på kontot. Tror jag aldrig haft så lite pengar där förut… Haha!

Johanna Åström