Jag verkar ha otroligt otur jämt då jag kör arbetsbilen. Idag råkade jag ut för 4 st idioter på vägarna, och i förrgår 5 st.. det är inte konstigt att folk omkommer i olyckor – seriöst!! Man blir så förbannad. Eller jag blir det, men också Marre, främst iom dagens händelser. Jag svär och har mig i bilen ganska ofta kan jag tala om ;) ..då folk gör idiotiska saker som påverkar andra.

En sak som är något irriterande är att det finns en i samma trapphus som mig med samma efternamn. Brevbärarna verkar inte titta så nogrannt. Jag fick för en vecka sen ungefär en kallelse till blodcentralen, jag förberedde mig på att fara dit denna vecka. Tobias tog upp kallelsen och sa ett killnamn tillsammans med mitt efternamn… det var alltså grannen som bor en trappa upp som skulle ge blod… det är alltså inte klokt att bo i samma trappuppgång som en annan med samma namn, det händer då o då att brev förväxlas, och såklart så får vi den posten eftersom vi bor på nedervåningen… suck.

Annars mår jag gr8 . Det är snart helg och vädret är på topp! :D   Snart kommer Tobias hit och vi ska äta mammas goda mat här :)

pussasss

Vi för längesen, för ungefär 6 år sen ;)

Johanna Åström