Då har det absolut mest komiska inträffat. Bevisar att ALLT, verkligen allt kan hända!

Jag kom hem från Ica Maxi och skulle gå på toa, helt plötsligt så börjar det flöda ut vatten ur vattentanken på toaletten, samt att porslinet spruckit! Det öser ut massa vatten, jag får panik. Ställer dit en hink, som snabbt fylls. Jag springer och försöker hitta ett par byxor att ha på mig, men jag hittar INGA!! Till slut hittar jag en par gamla mjukisar, springer ut med raka vägen till kvartersvärden och får med mig henne. Hon hjälper mig. Jag = svettig och helt vanvettigt uppstressad! Tydligen så kan sånt där hända! Och som om inte det var nog så lyckades jag skära mig på något sätt på fingret, så det sprutade blod på golvet osv också… :O

Imorgon kommer de och åtgärdar toalettstolen…tills dess får vi använda hink (??) och ”spola” med. hm.

Bild 075

Johanna Åström