HEJ!

Jag var på ortopeden idag för att kolla upp knät och så, det har gått 2 veckor nu sen jag skadade det. Det såg  bra ut, skulle träna upp några muskler bara. Har fortfarande ont, men eftersom det inte var så längesen jag skadade det så är det ju normalt att det kan värka lite.

Besöket kostade 300 kronor. Samt att avgiften då jag var på akuten OCKSÅ var 300 kronor = 600 spänn(!). Det är sjukt dyrt med sjukvård + tänk ändå vad läkare tjänar..? Besöket tog bara 10 minuter och det var inget märkvärdigt som sades, ändå ska man betala 300 kronor för det, sjukt..

Idag har jag för typ 10:e gången fått min grannes post…. *morr* Ska det vara så svårt o läsa namnet noggrant? Vi har ju bara samma efternamn INTE förnamn!

Jag känner mig ganska duktig nu. Jag har dammsugat, dammtorkat, tagit ur/satt i diskmaskinen och gjort rent toaletten sen jag kom hem från jobbet.

Ikväll får jag ett mysigt besök! :) ..hade tänkt baka nå gott!

Ha en bra kväll alla!

Johanna Åström